home / CorrTainer  
 


Znak kakovosti ISO9001
“Blagovna znamka CorrTainer – antikorozijska embalaža - predstavlja izjemno učinkovito embalažo za zaščito različnih kovin pred korozijo.”

informacije
02 332 72 96
info@grafem.si

 


Blagovna znamka CorrTainer® predstavlja embalažo iz valovite lepenke z vgrajenim VpCI® zaščitnim slojem in je namenjena pakiranjuizdelkov iz različnih kovin, občutljivih na korozijo.

Korozija je konstanten nerazsoden in drag sovražnik kovinskih delov, še posebno takrat, ko se le-ti nahajajo v embalaži med skladiščenjem in prevozom. Tradicionalne antikorozijske metode so umazane, drage in lahko ogrožajo zdravje ljudi in okolje.

Embalažo CorrTainer®, ki je produkt razvoja in znanja podjetja CORTEC Corporation iz ZDA izdelujemo v skladu s Pogodbo za licenčno proizvodnjo in tehnično sodelovanje v podjetju Grafem d.o.o., v Mariboru. Zaščitni sloj VpCI®, ki ga nanesemo na notranjo stran embalaže ščiti številne kovine s pomočjo hlapov, ki zavirajo korozijo na ta način, da se kondenzirajo na površini embaliranega proizvoda in na njem tvorijo enakomerno, ekonomično in izjemno učinkovito zaščitno oblogo. Pokrivanje je celovito, tudi špranje, razpoke, votline in druge nedostopne prazne površine prejmejo celovito zaščito VpCI®. Ta zaščitna obloga se samodejno obnavlja in nudi neprekinjeno zaščito tudi ob večkratnem odpiranju in zapiranju škatle in to za obdobje 24 mesecev. Aplikacija je zelo enostavna in potrebuje zelo malo ali skoraj nobene priprave pred embaliranjem, izdelek enostavno vložimo v embalažo in jo zapremo. Vsebina (kovinski deli) so takoj, ko jih vzamemo iz embalaže, primerni za uporabo, brez nadležnega čiščenja ali razmaščevanja.

Industrijsko preverjeni rezultati dokazujejo izredno zaščito proizvodov brez predhodnega intenzivnega čiščenja, ki ga zahtevajo običajni oljni premazi ali druga sredstva za zaviranje korozije, celo na predhodno korodiranih, pobarvanih ali premazanih površinah.

Zaviralci VpCI® so okolju prijazni, ne onesnažujejo okolja in ne temeljijo na nitritih oz. soleh dušikove kisline.

PREDNOSTI IN UGODNOSTI CorrTainer EMBALAŽE:

• Prihrani dragocen čas in delovno silo
  - za aplikacijo ni potrebna nobena priprava
  - površine
  - pred uporabo proizvoda ni potrebno čiščenje
  - ali razmastitev

• Zniža zahteve po surovinah
  - potreba po olju je odstranjena
  - potreba po sredstvih za sušenje zraka (Silica
  - Gel) je odpravljena

• Izniči stroške odstranjevanja odpadkov
  - odpadno embalažo je mogoče popolnoma
  - reciklirati
  - nobenih stroškov za odstranjevanje nevarnih
  - odpadkov

 

  grafem pak   grafem pak   grafem pak
  grafem pak   grafem pak   grafem pak
  grafem pak   grafem pak   grafem pak
  grafem pak   grafem pak   grafem pak


  ©2006 GRAFEM d.o.o. // Tržaška cesta 41, Maribor // T: 02 332 72 96 // F: 02 332 72 97 // E: info@grafem.si
Kazalo strani // Pravne informacije // O avtorjih