home / Grafem Pak  
 


Znak kakovosti ISO9001
“Blagovna znamka GRAFEM-PAK predstavlja embalažo iz valovite lepenke, ki je hkrati osnovni proizvodni program našega podjetja. Spekter izdelkov je neomejen ter prilagojen potrebam industrije in obrti.”

informacije
02 332 72 96
info@grafem.si

 

Blagovna znamka GRAFEM-PAK predstavlja naš osnovni proizvodni program izdelave embalaže iz valovite lepenke. Funkcija te embalaže je prevzem izdelka in njegova nadaljnja zaščita pred mehanskimi poškodbami, izgubo na količini, pred zunanjimi vplivi, itd. Razen tega je namen te embalaže, da seznani uporabnika o vsebini, teži, načinu in roku uporabe vsebine. S svojim atraktivnim izgledom pa vzpodbuja potencialne kupce k večjemu nakupu.

Če velja, da obleka naredi človeka, potem velja tudi, da je embalaža obleka njene vsebine. Že pri načrtovanju izdelka je potrebno biti pozoren na izbiro embalaže. Njena funkcionalnost in atraktivnost pomeni na eni strani prihranek denarja, na drugi strani pa povečan dobiček zaradi boljše prodaje.

In tu smo mi, da vam s svojim znanjem in izkušnjami pomagamo in svetujemo.

TRANSPORTNA EMBALAŽA
   - nevračljiva embalaža
   - vračljiva embalaža

ZBIRNA EMBALAŽA

KOMERCIALNA EMBALAŽA
   - razna
   - za prehrambeno industrijo in obrt
   - vinarstvo, sadjarstvo, vrtnarstvo
   - reklamni panoji

TRANSPORTNA EMBALAŽA
Namen transportne embalaže je, da zagotovi racionalno manipulacijo v času transporta in skladiščenja ter zavaruje vsebino pred mehanskimi poškodbami in atmosferskimi vplivi. Ker večinoma prihaja v stik z ljudmi, ki se ukvarjajo s transportom, je opremljena predvsem z grafičnimi oznakami, kot so: vsebina, pošiljatelj, prejemnik ter znaki za manipulacijo v času transporta in skladiščenja. Glede na vaše potrebe in način uporabe vam lahko izdelamo nevračljivo ali vračljivo transportno embalažo.

Nevračljiva embalaža
Uporablja se samo za enkratno pakiranje in je kupec ne vrača proizvajalcu, ampak jo zavrže oz. uporabi v druge namene.Po predloženih podatkih vam bomo izdelali embalažo po meri in v potrebni kvaliteti.

Vračljiva embalaža
Vrača se proizvajalcu in se uporablja za večkratno pakiranje. Trend je v čim večji uporabi vračljive embalaže.Po predloženih podatkih vam bomo izdelali embalažo po meri in v potrebni kvaliteti.

ZBIRNA EMBALAŽA
Zbirna embalaža je namenjena pakiranju večjega števila enot manjših dimenzij s ciljem lažjega pakiranja v transportno embalažo in lažjega manipuliranja v maloprodaji. Po predloženih podatkih vam bomo izdelali embalažo po meri in v potrebni kvaliteti.

KOMERCIALNA ALI PRODAJNA EMBALAŽA
Komercialna ali prodajna embalaža je namenjena pakiranju posameznih predmetov ali manjših količin blaga, ki predstavljajo prodajno enoto, direktno namenjeno končnemu kupcu. S svojo obliko ščiti vsebino, z videzom in grafično opremo pa privablja in informira potencialne kupce. Upamo, da boste pri naslednji predstavitvi našli, kar potrebujete, mi pa bomo vaše želje upoštevali in vam izdelali embalažo po meri in v potrebni kvaliteti.

 

  grafem pak   grafem pak   grafem pak
  grafem pak   grafem pak   grafem pak
  grafem pak   grafem pak   grafem pak
  grafem pak   grafem pak   grafem pak
  grafem pak   grafem pak   grafem pak
  grafem pak   grafem pak   grafem pak
  grafem pak   grafem pak   grafem pak
Kaširana embalaža. grafem pak   grafem pak   grafem pak
  grafem pak   grafem pak   grafem pak
  grafem pak   grafem pak    


  ©2006 GRAFEM d.o.o. // Tržaška cesta 41, Maribor // T: 02 332 72 96 // F: 02 332 72 97 // E: info@grafem.si
Kazalo strani // Pravne informacije // O avtorjih